Welkom


Welkom op de website van de Michaëlkerk gemeente te Leersum.
Nieuw in Leersum of te gast: we hopen dat deze informatie je uitnodigt nader kennis met ons te maken. We verwelkomen je graag op zondag of bij een van onze andere activiteiten.

Iedere zondag is er om 10.00 uur een kerkdienst in de Michaëlkerk aan de Rijksstraatweg (ingang: Kerkplein 1). We zijn blij met de kinderen die deel uitmaken van onze gemeente en maken graag ruimte voor hen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er kindernevendienst: na het begin van de dienst in de kerk te hebben meegemaakt gaan zij naar hun eigen ruimte. Hier luisteren ze naar een bijbelverhaal op eigen niveau en meestal wordt er ook een creatieve verwerking gedaan. Voor kinderen jonger dan 4 jaar is er oppas aanwezig in de kelder van het Michaëlhuis.

Onze vieringen worden technisch ondersteund door een enthousiast beamerteam, dat er tevens voor zorgt dat de kerkdiensten online te volgen zijn via Kerkomroep.nl
Na afloop van iedere zondagse dienst is er gelegenheid elkaar in het Michaëlhuis te ontmoeten en nog wat na te praten onder het genot van een kop koffie/thee.
Ook doordeweeks maken we ruimte om God en elkaar te ontmoeten.
Meer weten? Zie ook bij Over ons en Activiteiten.


 
terug