Verjaardag in de kerk


Op dinsdagochtend, 14 maart, wordt er weer een gezamenlijke verjaardag in de Het Michaëlhuis bij de kerk gevierd. Als het goed is hebben gemeenteleden van 80 jaar en ouder die in de periode van 31 augustus 2022 en 28 februari 2023 jarig zijn geweest, hier al een uitnodiging voor ontvangen (laat aub even weten wanneer dit niet het geval is!) . Omdat het vaak prettig is om samen met iemand ergens heen te gaan, is ook uw partner, een familielid of een kennis van harte welkom. Wanneer u geen vervoer hebt is het mogelijk om gehaald en gebracht worden door onze kerktaxi. Dit kunt u aangeven bij uw reactie op de uitnodiging.

De werkgroep is weer druk bezig om er een gezellige ochtend van te maken met o.a. gebak, een lied, een verhaal en natuurlijk veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Het thema voor deze ochtend is ‘de lente’. Als seniorenpastor ben ik voor een gedeelte betrokken bij de voorbereiding.

De ochtend begint om 10.00 uur. De koffie, thee en het gebak staan dan op u te wachten in het met ‘lente’ versierde Michaëlhuis.
Nogmaals: van harte uitgenodigd en fijn wanneer we elkaar op 14 maart mogen ontmoeten!

Hartelijke groet, mede namens de werkgroep, Seniorenpastor Yolanda van der Stelt

terug