Kerstconcert


Kerstconcert in de Michaëlkerk in Leersum
Netto opbrengst voor Stichting Heuvelhulp Utrechtse Heuvelrug

Op donderdag 14 december 2023 geeft het Olga Vocal Ensemble een Kerstconcert in de Michaëlkerk in Leersum.
De avond wordt georganiseerd door Rotaryclub Utrechtse Heuvelrug en de netto opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting Heuvelhulp, die zich inzet voor goede doelen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.
De gelden zullen worden besteed aan de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug en De Zonnebloem afdelingen Leersum en Amerongen.
Het Olga Vocal Ensemble is een vocaal mannenkwintet, opgericht in Utrecht, dat
bestaat uit vijf professionele zangers afkomstig uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland.
Sinds de oprichting in 2012 nam het ensemble vier albums op, toerde door Europa en Amerika en adopteerde het een rode ketel als mascotte. Het nieuwste concert 'Winter Light' van dit internationale acappella kwintet is de perfecte muzikale start van deze winter.
Het is een programma met de serene klanken die zo goed bij deze tijd van het jaar passen. De mannen zingen traditionele Kerstliederen uit o.a. IJsland, Rusland, Duitsland en Spanje maar brengen ook bekende klassiekers zoals I’m Dreaming Of A White Christmas. Met Go Tell It On The Mountain zingen ze voor het eerst gospel
Extra bijzonder in dit concert is het lied Adventide, speciaal voor hen gecomponeerd door ensemblelid Philip Barkhudarov.
Een verdere greep uit het programma: Es ist ein Ros entsprungen, Hátid fer að höndum, ein Corpus Christi Carol, Riu Riu Chiu, Christmas Iceland, Zat You Santa Claus? en Blue Christmas.
Tickets zijn beschikbaar vanaf nu tot 11 december op de website van de Rotaryclub voor €22,50 per persoon, inclusief drankje in de pauze
Er is plaats voor maximaal 220 bezoekers.
De organisatie zoekt voor dit bijzondere evenement naast bezoekers ook sponsors om tot een zo hoog mogelijke opbrengst te komen voor de goede doelen van de Stichting Heuvelhulp. Meei informatie daarover, over het programma en over de Stichting Heuvelhulp kan men vinden op de website van Rotaryclub Utrechtse Heuvelrug, waar ook de toegangskaarten te koop zijn:
https://www.rotary.nl/utrechtseheuvelrug
 
 

 
terug