Bijbelgespreksgroep

Bijbelgespreksgroep

Graag willen we de Bijbelgespreksgroep weer gaan oppakken op ongeveer dezelfde wijze waarop ds. Goedendorp dit vorig jaar met ons deed. Dus met een moment van aandacht voor elkaars omstandigheden en (levens) gebeurtenissen. Een moment van bezinning en vervolgens het bespreken van een Bijbelgedeelte. Vorig jaar hadden we als leidraad het vorige jaarthema van de Protestantse Kerk in Nederland, “Aan tafel”. Dat is ons goed bevallen. Daarom nemen we voor dit seizoen het jaarthema van de PKN opnieuw op als ons gespreksthema. Dat is dit jaar “Ga mee”.

Waarom? Omdat we samen mogen getuigen van geloof, hoop en liefde. Met dit jaarthema “Ga mee” worden gemeenten, maar ook de leden van die gemeenten, uitgedaagd om samen op te trekken met andere gelovigen en mensen van goede wil. Door elkaar als volgelingen van Jezus te zoeken en de hand te reiken, zijn we gezamenlijk krachtige getuigen van Gods goedheid in de wereld. We zijn tenslotte samen op weg naar de Toekomst.

We hopen voor de eerste keer bijeen te komen op woensdag 4 oktober a.s., om 10.00 uur in het Michaëlhuis. De tweede ontmoeting is voorlopig vastgesteld voor woensdag 8 november 2023, zelfde tijd, dezelfde plaats.
Zeker weten: Iedereen, is van harte welkom ook, of misschien wel juist, als je twijfelt, kom langs en ga mee.
Met een hartelijke groet, ds. Jan Stelwagen en Teunis Reedijk

terug