vrijdag 10 november 2023

Concert

Datum: 
 vrijdag 10 november 2023
Tijdstip: 
 19.30 uur
Locatie: 
 MichaĆ«lkerk
Prijs: 
 Gratis

De Vrienden van de Michaëlkerk te Leersum organiseren een avond met jong muzikaal talent op vrijdag 10 november 2023.
In samenwerking met het Prinses Christina Concours wordt een concert gegeven met optredens van prijswinnaars die begeleidt worden in de PCC Academy.

Het Prinses Christina Concours stimuleert al ruim 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Elk jaar zijn er drie concoursen; het Klassiek Concours, het Jazz Concours en het Compositie Concours. De deelnemers treden op voor publiek en jury, krijgen feedback op hun spel en maken kans op prijzen die een boost geven aan hun muzikale ontwikkeling. 

Drie jonge zeer getalenteerde musici zullen deze avond een concert verzorgen.
Voor de pauze treedt de harpiste Delphine Palumbo op. Ze is 16 jaar en krijgt les aan de Academie van Muzikaal Talent op het conservatorium van Utrecht.
Na de pauze treden de zussen Merle en Sarah van der Lijke op. Merle, 18 jaar, speelt harp en studeert aan het conservatorium in Amsterdam. Sarah studeert dwarsfluit aan de Academie Muzikaal Talent in Utrecht en is 17 jaar.

Het belooft een mooie muzikale avond te worden voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten. Daarnaast is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens de pauze waar u een drankje krijgt aangeboden.
Het concert begint om 19.30 uur. De kerk is open om 19.00 uur.
De toegang is gratis. 

Dit concert is een eerste activiteit van de Vrienden van de Michaëlkerk. 
Met enige regelmaat zullen culturele avonden worden georganiseerd waarbij “Ontmoeting” centraal zal staan. De opbrengsten van deze avonden zijn bedoeld om een bijdrage te leveren aan het fysieke onderhoud van het monumentale kerkgebouw. 
De Vrienden van de Michaëlkerk staat als organisatie los van de PKN gemeente in Leersum. 
Voelt u zich ook betrokken bij de instandhouding van de monumentale Michaëlkerk, wordt dan ook Vriend van de Michaëlkerk.  

terug